Binance

Binance is ’s werelds grootste cryptoplatform waarmee je in 650+ verschillende cryptocurrency kunt handelen. Binance heeft zijn eigen munt.

Ga direct naar onze Binance Verwijzingscode om te beginnen met de hoogste sign up bonus.

Set up

Snel een account aanmaken? Klik op het pijltje om te beginnen.

Binance coin

BNB is de coin van Binance.com. Klik op het pijltje voor meer info.

FAQ

Veel gestelde vragen over de Binance exchange

Set up

Klik op de onderstaande link om een account aan te maken voor Binance. De referral link is hier ingesteld op 10% voor jou. Als referrer kun je altijd 20% verdelen aan je vrienden voor het handelen met kleine bedragen. Handel je met grote bedragen, dan kan dit percentage hoger zijn.

Zo bieden wij hier 45% korting aan.

Binance promocode 10%

1) Sign up

Klik op de button om een account aan te maken, ook kun je de QR code scannen met je mobiel of tablet

1) Download de app

De Binance app is te downloaden via de de bovenstaande link

2) Vul je gegevens in

Na het invullen van je gegevens duurt het gemiddeld nog geen uur voordat Binance jou geverifieerd heeft.

3) Voeg geld toe aan jouw account

Klik hier voor meer info.

4) Start met handelen

Koop jouw favoriete crypto's.

Video afspelen

Start met handelen

In bovenstaand filmpje vind je een kort filmpje van hoe de Binance app werkt. Het toevoegen van euro’s aan je crypto account om vervolgens cryptocurrency te kopen wordt hierin niet goed uitgelegd. Vandaar hieronder een uitgebreidere uitleg. 

Geld storten op jouw Binance account

Sinds november 2021 is het niet meer mogelijk om gemakkelijk euro’s te storten op Binance. Wij raden aan om de ‘Advcash Account Balance‘ te gebruiken. Deze is namelijk het makkelijkst te gebruiken en heeft slechts €1 deposit fee. De credit card optie heeft namelijk 1,8% fee, wat extreem veel is. De P2P bank transfer vergt wat ervaring van je en vinden wij niet geschikt voor beginnende beleggers.

Advcash account aanmaken

Nadat je een Advcash account hebt aangemaakt moet je jezelf verifiëren. Vervolgens kun je euro’s naar Advcash sturen. Dit kost €1 transactie kosten. Je kunt hierna wel gratis deze euro’s van Advcash verzenden naar jouw Binance account.

Crypto kopen via de Binance app

 1. Klik op de cryptocoin die je wilt kopen. Dit kan via het homescherm, via de markten button of via de handelstransactie of trade button.
 2. Vervolgens kun je de crypto kopen via de “spot” optie. Ons advies is om de limiet optie te kiezen om crypto te kopen. Hierin vul je zelf het limiet in dat de cryptocoin moet aantikken voordat jij hem koopt. Met de markt optie koop je hem direct voor de huidige prijs.
 3. Klik vervolgens op koop en volg de verdere instructies

BNB - De Binance Coin

BNB is dé munt van Binance.com en drijft het gehele Binance-ecosysteem aan. BNB heeft meerdere functies voor Binance. Zo drijft het onder andere de transacties aan in de chain, kunnen er transactiekosten van worden betaald en is het in staat om betalingen te bewerkstellingen in winkels. 

Gebruikers kunnen met BNB

 1. Betalingen doen
 2. BNB ruilen om andere Altcoins aan te schaffen
 3. Meedoen aan nieuwe Initial Exchange Offerings (IEO’s) via Binance launchpad
 4. BNB “staken”, net zoals vroeger bij de bank, krijg je nu ook rente als je Binance liquiditeit verschaft

Binance NFT

De Binance NFT Marketplace is een platform voor het verhandelen van een verscheidenheid aan digitale kunstwerken en verzamelobjecten. Aangedreven door Binance’s blockchain-infrastructuur en community, biedt de Binance NFT Marketplace een hoge liquiditeit voor gebruikers die NFT’s willen maken, kopen en verkopen.

Het platform bestaat hoofzakelijk uit 3 onderdelen:

 • Marktplaats: Mint, verkoop, bied en koop NFT’s van makers over de hele wereld.
 • Evenementen: Koop premium en exclusieve NFT’s gemaakt door toonaangevende wereldwijde kunstenaars en de meest invloedrijke namen en merken. Evenementen zullen aanbod bevatten van digitale artiesten en muzikanten, maar ook atleten en beroemdheden.
 • Mystery Boxen: Elke Mystery Box heeft gegarandeerd één willekeurige NFT in zich. Open hem om kans te maken op een normale (N), zeldzame (R), super zeldzame (SR), of super zeldzame (SSR) NFTs.
FAQ

Vragen over Binance?

Vind hier de meest gestelde vragen over Binance

Binance is een crypto handelsplatform waarop je in een groot aantal verschillende cryptocurrencies kunt handelen. De Binance exchange heeft zijn eigen munt BNB waarmee je kunt handelen en online betalingen mee kunt doen.

De 600+ meest populaire cryptocoins zijn te verhandelen op het Binance platform. Denk hierbij aan Bitcoin, Ethereum, VeChain etc.

 • Het Binance platfrom hanteert weinig tot geen fees, transactiekosten of andere bemiddelingskosten.
 • Een van de platforms met het meeste aantal verhandelbare crypto’s 
 • Binance is helemaal beschikbaar in het Nederlands
 • Via Binance.com kun je een creditcard bestellen waarmee je cashback krijgt op al jouw online aankopen.
 • Super overzichtelijke lite edition van de app en een gedetailleerde pro versie van de app.
 • Vele opties zoals het kopen van cypto futures

In de Binance kun je verschillende veiligheidsmaatregelen treffen. Je kunt bijvoorbeeld een fysieke beveiligssleutel creëren via de desktop versie. Daarnaast kun je Google Authenticator gebruiken. In de Binance app kun je ook precies zien waar en wanneer je op jouw account hebt ingelogd. Tot slot is er een face ID ontgrendeling beschikbaar in de app. 

In 2019 zijn ze wel een keer gehackt, de kosten van alle getroffen cryptohandelaren zijn netjes vergoed door het verzekeringsfonds van Binance.

Binance is het meest gebruikte crypto platform ter wereld. Dus je kunt wel stellen dat ze iets goed doen.

Traden gaat gemakkelijk via de app. Klik op de homepage button en klik vervolgens op een crypto coin. Vervolgens kies jij de currency (EUR) waarmee je de coin wilt kopen en vervolgens kies je cryptocurrency die je wilt kopen. Vul het bedrag in dat je in jouw currency (Waarschijnlijk In Euro’s) eraan kwijt wilt zijn en vervolgens zie je precies hoeveel cryptocoins jij van dat bedrag kan kopen.

Wij staan versteld van de gebruiksvriendelijkheid van Binance. Overal is over nagedacht en je wordt goed begeleid in het doen van allehandelingen in de app.

Binance heeft geen promocodes maar werkt met een referral programma waarbij je (als je handelt in kleine bedragen) 20% mag weggeven. Hieronder vind je onze referral link waarbij je 10% krijgt van de transactiekosten die wij maken:

https://www.binance.com/nl/register?ref=RQHF1E0B 

Binance Staking is een manier om extra rendement te behalen door jouw crypto coins vast te zetten voor een bepaalde tijd. Net als dat je “vroeger!” op de bank kreeg. Dit doe je alleen als je zeker weet dat je voorlopig niet met de coins wil handelen. Via Binance Staking kun je crypto coins vastzetten voor 15 dagen, 30 dagen, 60 dagen, 90 dagen of zelfs langer! Bekijk de actuele staking percentages en vind meer info hier.

Een Nederlands alternatief voor Binance is Bitvavo, een Engelstalig alternatief is Crypto.com

nl_NL
Scroll naar boven