Coinbase

Coinbase is een crypto exchange waarop je in 250+ verschillende crypto’s kunt handelen. Het Coinbase platform staat bekend om zijn gebruiksvriendelijkheid, zijn de relatief hoge kosten (op de standaard app) en de USD Coin. Ook heeft Coinbase zijn eigen Card waarmee je met crypto kunt betalen.

Set up

Snel een account aanmaken? Klik op het pijltje om naar de set up te gaan.

Coinbase card

Een crypto debitcard van Coinbase.com

Coinbase Pro

Coinbase pro is coinbase met extra opties en lagere fees.

FAQ

Veel gestelde vragen over de Coinbase exchange en de Coinbase Card

coinbase logo

Klik op de onderstaande link om met een lekkere bonus van €10 te beginnen.

1) Meld je aan

Meld je aan voor Coinbase en ontvang jouw bonus. Of scan de QR code met je mobiel of tablet.

1) Meld je aan

Meld je aan voor Coinbase en ontvang jouw bonus.

2) Vul je gegevens in

Na het invullen van je gegevens duurt het nog geen 5 minuten voordat Coinbase.com jou geverifieerd heeft.

3) Voeg geld toe aan jouw account

Coinbase is zo gebruiksvriendelijk dat dit wij jou geen uitleg verschuldigd zijn.

4) Start met handelen en leer over Crypto's

Coinbase earn is een unieke manier om over crypto's te leren en tegelijk geld te verdienen.

Video afspelen

Over Coinbase

Een volledige Coinbase tutorial vind je hierboven. Hierin wordt precies uitgelegd hoe je het cryptoplatform het beste kunt gebruiken. Coinbase.com is het standaard coinbase platform. Het is overzichtelijk en simpel. Daarnaast is er Coinbase pro, dit is een plek waar meer ervaren beleggers zich op kunnen storten. 

Ben jij gewend om met het belegginsplatform De Giro te gebruiken dan is Coinbase misschien wat voor jou. Het interface van De Giro heeft namelijk veel weg van dat van Coinbase. Gebruiksvriendelijkheid komt met een prijs. Coinbase heeft relatief hoge transactiekosten. Toch kunnen deze worden omzeild zoals wordt uitgelegd in bovenstaand filmpje (min. 07:33). 

Coinbase Earn

Coinbase earn is een crypto video platform om meer te leren over cryptocurrencies en tegelijkertijd geld te verdienen. Ideaal voor als je wilt starten met het beleggen in cryptocurrencies. Verdien tot $40 dollar aan Cryptomunten door te leren over de verschillende cryptocurrencies. Voordat je kunt beginnen met verdienen, dien je eerst een Coinbase account aan te maken. De videos hebben Nederlandse ondertiteling, maar de vragen zijn in het Engels.

Coinbase Card

Coinbase Visa Card is de cryptocard van Coinbase. In vergelijking met de Crypto.com card is de meest gebruiksvriendelijkste cryptocard die er is. Maar helaas betaal je daar ook voor. Voor elke transactie betaal je namelijk ook een fee. Dit is niet zo bij de Crypto.com en Binance cards, waarbij je juist beloond wordt door met de crypto card te betalen. De coinbase cart heeft zijn eigen app waarin je gemakkelijk al jouw transacties kunt bekijken. Handig!

Coinbase card

Coinbase Pro

Coinbase staat voor sommige bekend als het cryptoplatform met hoge fees. Dat klopt. Het standaard coinbase platform hanteert hoge fees. Coinbase Pro daarentegen heeft veel lagere fees en in de Pro versie koop je crypto tegen een gunstigere prijs. Coinbase pro is niet de betaalde versie van Coinbase wat veel mensen denken. Coinbase Pro is gewoon de gevorderde versie waarin je goedkoop kunt handelen. Je kunt dit vergelijken met Binance, die in de app een Binance lite versie en een Binance Pro versie beschikbaar stelt. Het verschil is dat Binance geen onderscheid maakt in fees, Coinbase doet dit wel. Bovendien heeft Binance geen aparte app voor de pro/lite versie, Coinbase heeft dit wel.

Wanneer Coinbase of Coinbase Pro gebruiken?

Wij adviseren om altijd Coinbase Pro te gebruiken omdat dit minder fees met zich meebrengt en je een eerlijkere prijs betaald voor jouw cryptocurrencies. Ben jij een beginner, ben jij bijvoorbeeld gewend om op de giro in aandelen te beleggen, en wil jij gewoon voor de lange termijn wat crypto’s aan je portefeuille toevoegen? Dan kun je prima het standaard Coinbase platform gebruiken.

FAQ

Vragen over Coinbase?

Vind hier de meest gestelde vragen over Coinbase

Coinbase is een Amerikaanse crypto platform dat ook beschikbaar is in België. Je kunt er cryptocurrency op verhandelen. Coinbase heeft niet zijn eigen cryptomunt maar wel zijn eigen cryptocard.

Op dit moment kun je in 250+ verschillende crypto’s handelen via coinbase.com. De bekendste crypto’s zijn hierbij wel inbegrepen.

  • Snelle set-up
  • Gebruiksvriendelijkheid
  • Support
  • Crypto learning center waar je voor betaald krijgt

Coinbase is nog nooit gehackt, is door alle regulaties gekomen en de cryptocurrencies op hun platform zijn verzekerd. Coinbase kan dus als veilig worden beschouwt. Jij kunt in de app ook maatregelen nemen om je crypto’s extra te beschermen. Zoals een 2-factor verificatie bij het inloggen.

Coinbase wordt gezien als het cryptoplatform met hoge fees. Voor een groot gedeelte is dit waar. Daartegenover krijg je wel de beste cryptobeleving terug die er is.

Traden gaat gemakkelijk via de Coinbase app of de Coinbase Pro app. Klik op de middelste knop en vervolgens op crypto (ver)kopen.

Wij zijn ervaren cryptobeleggers en vinden daarom dat de gebruiksvriendelijkheid van Coinbase niet opweegt tegen de fees die je ervoor betaald. Wij horen wel goede verhalen van lange termijn cryptobeleggers.

Coinbase earn is de plek om meer te leren over cryptocurrencies en tegelijkertijd geld te verdienen. Ideaal voor als je wilt starten met het beleggen in Cryptocurrencies. 

Coinbase heeft bijgedragen aan het maken van een nieuwe coin de “USD Coin”. USD Coin (USDC) is wordt ook wel een stablecoin genoemd. De munt reflecteert de US dollar. Je kunt altijd 1 USD-munt inwisselen voor $ 1,00, waardoor het een stabiele prijs krijgt. Op Coinbase kunnen in aanmerking komende klanten beloningen verdienen voor elke USD-munt die ze bezitten. De USD coin is onderdeel van de Ethereum blockchain.

nl_NL
Scroll naar boven