Etoro crypto

eToro is ’s werelds grootste social crypto trading platform. Miljoenen mensen over de hele wereld verzamelen zich op eToro om te traden. eToro is het enige platform waarbij copytrading mogelijk is. Hierdoor kopieer jij de handelsstrategieën van crypto experts.

68% van de particuliere beleggers verliest geld bij het handelen in CFD’s met deze aanbieder. Je moet overwegen of je het kunt veroorloven om het hoge risico te nemen om jouw geld te verliezen. Cryptoassets zijn niet gereguleerd in sommige EU-landen en het VK. Hierdoor is er geen consumentenbescherming. 

Sign up

Uitleg bij het maken van een eToro account? Klik op het pijltje om te beginnen.

eToro Crypto fees​

Benieuwd wat de cryptocurrency transactiekosten van eToro zijn?

CopyPortfolios​

Op eToro kun je in met één transactie in verschillende populaire cryptocurrency beleggen

Social Trading

De Social trading functie maakt het mogelijk de transacties van andere gebruikers te volgen

Set up

Klik op de onderstaande button om een account aan te maken voor eToro.

De eToro referral bonus is alleen beschikbaar voor investeerders uit Amerika.

1) Sign up

Klik op de button om een account aan te maken, ook kun je de QR code scannen met je mobiel of tablet

1) Download de app

De Binance app is te downloaden via de de bovenstaande link

2) Vul je gegevens in

Na het invullen van je gegevens duurt het gemiddeld nog geen uur voordat Binance jou geverifieerd heeft.

3) Voeg geld toe aan jouw account

Makkelijker dan ooit. Klik hier voor meer info.

4) Start met handelen en vraag de Binance card aan

Koop jouw favoriete crypto's en verdien cashback via de Binance Visa Card.

etoro crypto logo

Start met handelen

eToro heeft een eenvoudig aanmeldingsproces. Om een account aan te maken op eToro, volg je onderstaande stappen:

Account aanmaken bij eToro crypto:

 1. Klik op de link om naar cryptowebsite van eToro te gaan
 2. Vul je persoonlijke gegevens in. ( Je gebruikersnaam, e-mail en wachtwoord)
 3. Accepteer de gebruikersvoorwaarden en klik op “start trading”.
 4. Verifieer je e-mailadres door op de link in de e-mail te klikken die je ontvangt.
 5. Nu ben je binnen op het platform van eToro. Om nu vervolgens echt te kunnen traden moet je jezelf verifiëren met je ID bewijs en adres verificatie. Dit is gebruikelijk op investeringsplatforms om de veiligheid van de leden te waarborgen en om witwassen te voorkomen.
 6. Na de verificatie kun je beginnen met het investeren in cryptocurrency op eToro.

Crypto kopen via eToro

Op eToro kun je op verschillende manieren cryptocurrency kopen. 

 1. Je kunt in Copyportfolio’s investeren, hierdoor koop je in één keer een gespreide portfolio aan cryptocurrency
 2. Je kunt aan Copytrading doen. Dit stelt gebruikers in staat om de trades van andere gebruikers te volgen of blind te kopiëren.
 3. Losse cryptocurrency, zoals Bitcoin kopen. Dit is de meest gebruikelijke optie. Je vind een specifieke cryptocoin door de zoekoptie te gebruiken die bovenaan in het dashboard staat.

Op eToro kun je de 26 verschillende cryptocurrency verhandelen. En dit aantal wordt langzaam uitgebreid. Op alfabetische volgorde vind je hier de afkortingen van de verschillende cryptocoins verhandelbaar op eToro:
AAVE, ADA, ALGO, BAT, BTC, BCH, BNB, COMP, DASH, DOGE, EOS, ETC, ETH, LINK, LTC, MANA, MATIC, MIOTA, NEO, TRX, UNI, XLM, XRP, XTZ, YFI en ZEC. 

eToro Crypto fees

Net als vrijwel alle andere crypto exchanges rekent eToro verschillende spreads op transacties en kosten voor faciliteiten zoals opnames. De spread is het verschil tussen de koop- en verkoopprijzen van een bepaalde cryptomunt. Spreads zijn een gebruikelijke manier waarop handelsplatforms kosten in rekening brengen

Aangezien eToro meerdere assets en tradings instrumenten aanbiedt, is de feestructuur van eToro relatief complex. Voor cryptocurrency varieert de vergoeding voor verschillende munten. Bijvoorbeeld, is de spread op Bitcoin 0,75% en op Ethereum, Litecoin en Bitcoin cash 1,90%.

Crypto transfer fees

Daarnaast moet je ook nog rekening houden met crypto transfer fees. Deze fees worden berekend op basis van de grootte van jouw positie.

Voor kleinere posities zullen de vergoedingen lager zijn en voor grotere posities hoger met een maximale cap.

Je kunt rekening houden met een transfer vergoeding van 0.5% van de transactie grootte. Met een minimale fee van $1 en een maximale fee van $50. De uiteindelijke precieze transactiekosten zullen worden weergeven als jij een trade maakt.

eToro crypto fees

Crypto CopyPortfolios

Op eToro kun je in één keer in verschillende populaire cryptocurrency beleggen. Dit scheelt je een hoop transactiekosten en nadenk werk. Vaak is er wel een minimale investering van $5000 vereist om in een copy portfolio te beleggen. Hieronder zie je een voorbeeld van een Crypto CopyPortfolio. Dit is Napoleon-X en dit is een multi crypto portfolio die voor 39,76% bestaat uit Ethereum, 24,14% uit Bitcoin, 22,25% uit Cardano, 6,79% uit Binance Coin en voor 6,56% uit Litecoin. 

Crypto copyportfolio napoleon-x

eToro Social Trading

Een aspect dat eToro onderscheidt van zijn concurrenten is het sociale aspect. Elke munt heeft namelijk zijn eigen pagina waar alle informatie over deze munt wordt gedeeld. Iedereen kan hier iets over de munt delen en met andere traders hierover praten. Je kunt een cryptocurrency ook volgen zodat je direct een melding krijgt bij nieuwe informatie. eToro heeft een actieve en hechte community bestaande uit crypto traders uit de hele wereld.

eToro copytrading

Naast CopyPortfolios biedt eToro ook copytrading aan. Dit is een unieke feature van eToro. Als je wilt, kun je je trades open stellen voor de community. Hierdoor kunnen mensen al jouw trades kopiëren, maar jij kunt ook altijd de trades van de beste crypto handelaren kopiëren. Praat met trade experts en volg of kopieer de posities van andere handelaren.

copy traders etoro

eToro Crypto Academy

Om beginnende crypto beleggers wegwijs te maken in de wereld van crypto, heeft eToro een crypto academy ontwikkeld. Deze trading school bestaat uit e-learnings, live webinairs, trading videos en e-courses. Let er wel op dat al deze materialen alleen in het Engels beschikbaar zijn. Voor vragen over de eToro diensten kun je het helpcentrum doorzoeken. Deze heeft een ruime verzameling artikelen die veelvoorkomende vragen over alle eToro producten en diensten beantwoordt. 

Ervaren crypto investeerders kunnen deelnemen aan Market Watch webinars. Hier hoor je alle ins en outs van de financiële markt en gaan ze dieper in op Technische Analyse.

eToro Disclaimer

Houd er rekening mee dat CFD’s complexe instrumenten zijn en een hoog risico met zich meebrengen om snel geld te verliezen als gevolg van de hefboomwerking. 68% van de particuliere beleggers verliest geld bij het handelen in CFD’s met deze aanbieder. Je moet overwegen of je begrijpt hoe CFD’s werken en of je het hoge risico kunt veroorloven om jouw geld te verliezen.

In het verleden behaalde resultaten zijn geen indicatie voor toekomstige resultaten. De gepresenteerde handelsgeschiedenis is minder dan 5 volledige jaren oud en is mogelijk niet voldoende als basis voor een beleggingsbeslissing.

Copy trading is een portefeuillebeheerdienst, geleverd door eToro (Europe) Ltd., die is geautoriseerd en gereguleerd door de Cyprus Securities and Exchange Commission.

Cryptoasset beleggen is niet gereguleerd in sommige EU-landen en het Verenigd Koninkrijk. Hierdoor is er geen consumentenbescherming en loopt jouw kapitaal gevaar.

eToro USA LLC biedt geen CFD’s aan en geeft geen verklaring en aanvaardt geen aansprakelijkheid met betrekking tot de juistheid of volledigheid van de inhoud van deze publicatie, die is opgesteld door onze partner met behulp van openbaar beschikbare niet-entiteits-specifieke informatie over eToro.

FAQ

Vragen over Binance?

Vind hier de meest gestelde vragen over Binance

Binance is een crypto handelsplatform waarop je in een groot aantal verschillende cryptocurrencies kunt handelen. De Binance exchange heeft zijn eigen munt BNB waarmee je kunt handelen en online betalingen mee kunt doen.

De 150+ meest populaire cryptocoins zijn te verhandelen op het Binance platform. Denk hierbij aan Bitcoin, Ethereum, VeChain etc.

 • Het Binance platfrom hanteert weinig tot geen fees, transactiekosten of andere bemiddelingskosten.
 • Een van de platforms met het meeste aantal verhandelbare crypto’s 
 • Binance is helemaal beschikbaar in het Nederlands
 • Via Binance.com kun je een creditcard bestellen waarmee je cashback krijgt op al jouw online aankopen.
 • Super overzichtelijke lite edition van de app en een gedetailleerde pro versie van de app.
 • Vele opties zoals het kopen van cypto futures

In de Binance kun je verschillende veiligheidsmaatregelen treffen. Je kunt bijvoorbeeld een fysieke beveiligssleutel creëren via de desktop versie. Daarnaast kun je Google Authenticator gebruiken. In de Binance app kun je ook precies zien waar en wanneer je op jouw account hebt ingelogd. Tot slot is er een face ID ontgrendeling beschikbaar in de app. 

In 2019 zijn ze wel een keer gehackt, de kosten van alle getroffen cryptohandelaren zijn netjes vergoed door het verzekeringsfonds van Binance.

Binance is het meest gebruikte crypto platform ter wereld. Dus je kunt wel stellen dat ze iets goed doen.

Traden gaat gemakkelijk via de app. Klik op de homepage button en klik vervolgens op een crypto coin. Vervolgens kies jij de currency (EUR) waarmee je de coin wilt kopen en vervolgens kies je cryptocurrency die je wilt kopen. Vul het bedrag in dat je in jouw currency (Waarschijnlijk In Euro’s) eraan kwijt wilt zijn en vervolgens zie je precies hoeveel cryptocoins jij van dat bedrag kan kopen.

Wij staan versteld van de gebruiksvriendelijkheid van Binance. Overal is over nagedacht en je wordt goed begeleid in het doen van allehandelingen in de app.

Binance heeft geen promocodes maar werkt met een referral programma waarbij je (als je handelt in kleine bedragen) 20% mag weggeven. Hieronder vind je onze referral link waarbij je 10% krijgt van de transactiekosten die wij maken:

https://www.binance.com/nl/register?ref=RQHF1E0B 

Een Binance Visa Card is een crypto creditcard van Binance. Je kunt er online betalingen mee doen. 

Een Binance visa card werkt net als een normale creditcard alleen nu krijg je cashback op jouw aankopen. Je kunt de Binance Visa Card aanvragen via de Binance app. Vervolgens kun je er geld opzetten.

Je krijgt een percentage terug op je online aankopen. Gratis geld!

In onze ervaring is de Binance Visa Card veilig. De Binance Visa Card werkt net als een gewone creditcard. Wij hebben hem al gebruikt en hij werkt zoals beloofd.

Binance Staking is een manier om extra rendement te behalen door jouw crypto coins vast te zetten voor een bepaalde tijd. Net als dat je “vroeger!” op de bank kreeg. Dit doe je alleen als je zeker weet dat je voorlopig niet met de coins wil handelen. Via Binance Staking kun je crypto coins vastzetten voor 15 dagen, 30 dagen, 60 dagen, 90 dagen of zelfs langer! Bekijk de actuele staking percentages en vind meer info hier.

Een Nederlands alternatief voor Binance is Bitvavo, een Engelstalig alternatief is Crypto.com

nl_NL
Scroll naar boven