Binance referral code

Vind hier de verwijzingscode van de Binance exchange voor 20% kickback percentage op je trades en ontdek hoe je een extra 25% verdient

Referrence code en vrienden uitnodigen

Jouw Binance verwijzingscode vind je hier

De Binance is volgens ons de beste exchange om crypto’s te kopen en verkopen. Dit komt door de lage transactiekosten en de vele mogelijkheden op het platform. Voor Binance is 20% het maximale kickbackpercentage wat je kunt behalen met een verwijzingscode. De 25% extra korting bovenop de 20% moet je zelf later regelen in de Binance app. Dit doe je door je transactiekosten met BNB te betalen.

Referral ID Binance
FAQ

Vragen over Binance verwijzingscode

Alle antwoorden op jouw vragen over de Binance referral code

De verwijzingscode is: GX9C9ZPJ. Deze kun je invullen maar vaak zie je automatisch al de code ingevuld staan als je op de affiliate link hebt geklikt. Als je vervolgens een nieuw Binance account aanmaakt krijg je met de verwijzingscode korting. Dit wordt ook wel een affiliate, refer a friend, invite a friend of referral ID code genoemd.

Om de Binance referral code te verzilveren hoef je alleen maar een account aan te maken via de referral link. De referral ID staat dan automatisch ingevuld met GX9C9ZPJ. Is dit niet zo? Vul de verwijzingscode dan zelf in. De sign up bonus is automatisch aan je account gekoppeld. 

Onder de staat “Jouw commissie kickbackpercentage” Deze staat als het goed is op 20%. Dit betekent dat jij 20% terug krijg de transactiekosten die je maakt.

Jazeker, maar hiervoor moet je wel eerst een Binance account hebben. Al heb je een account, klik dan op “Mijn referentie code” in de Binance app.

Hier kan je zelf een code aanmaken. Hier bepaal je ook zelf wat jou “vriend” of referral ontvangt en wat jij ook zelf ontvangt.

Je kunt tot wel 50% commissie ontvangen op de transacties van je referral. Hiervoor moet je wel genoeg een social following hebben van 5000+ volgers. Je kunt dit ook bereiken door een community leader te zijn of website te hebben met meer dan 5000 bezoekers per dag.

Anders is 40% de max, hiervoor moet je wel een behoorlijk bedrag aan BNC hebben gestaked. 
Deze 40% mag je verdelen over jezelf en de referral.

nl_NL
Scroll naar boven