Bitfinex referrer code

Vind hier de referral code van de Bitfinex exchange

Affiliate program en refer-a-friend bonus

Jouw Bitfinex referral code vind je hier

Referrer code Bitfinex

Wat is Bitfinex?

Bitfinex is een crypto exchange uit Hong Kong en is alleen geschikt voor ervaren traders. De hoge cryptocurrency liquiditeit gecombineerd met geavanceerde functies zoals marge en leverage trading maakt het namelijk ideaal voor ervaren handelaren. Beginners zullen hun weg hierin niet makkelijk kunnen vinden. Ben jij bekend met candle sticks, het lezen hiervan en is het begrip swing traden voor jou niet onbekend. Dan mag je van ons een Bitfinex account aanmaken. Houd het anders bij Bitvavo. De transactiekosten van Bitfinex beginnen bij 0,2% voor takers en kunnen dalen tot 0% voor grote maker orders.

FAQ

Vragen over de Bitfinex referrer code

Alle antwoorden op jouw vragen

De Bitfinex referrer code is iy3iPok0m. Dit wordt ook wel de referral of affiliate code genoemd.

Om de Bitfinex referral code te verzilveren en je 6% permanente korting te ontvangen, hoef je alleen maar een account aan te maken via de referral link. De referrer code ID staat dan automatisch ingevuld met iy3iPok0m. Is dit niet zo? Vul de verwijzingscode dan zelf in. De sign up bonus is automatisch aan je account gekoppeld. 

Ja, maar hiervoor moet je wel eerst een Bitfinex account hebben. Al heb je een account, klik dan op je account naam en vervolgens op affiliate. Hier kun je jouw unieke referrer code genereren.

Wanneer gebruikers zich aanmelden met je referral link, ontvang je een percentage van hun handelskosten. Hoeveel dit is hangt af van in welke graad je zit. Eerste graad referrers verdienen 18%; 2de graad referrers 6% en 3de graad 2%. Dit percentage kan ook nog vermenigvuldigd worden.

nl_NL
Scroll naar top