Bitpanda referral code

Vind hier de referral code van de Bitpanda exchange

Affiliate program en tell-a-friend program

Jouw Bitpanda referral bonus vind je hier

Wat is Bitpanda?

Bitpanda is een exchange waar je niet alleen in crypto investeert, maar ook in aandelen en edelmetalen. Allemaal in één en dezelfde app. Dit is naar onze kennis de enige exchange die dit kan. Wil jij al je beleggingen overzichtelijk in één app, dan is de Bitpanda exchange zeker wat voor jou. De app is overzichtelijk en met onze referral code kun je gelijk met €10 starten. 

Sinds 2014 is het al een toonaangevende exchange in Europa. Het kent zijn oorsprong in Oostenrijk en streeft ernaar om het kopen van Bitcoin en andere crypto’s zo makkelijk mogelijk te maken. Om de exchange ook populair te maken bij ervaren beleggers is Bitpanda Pro ontstaan. Deze biedt extra opties zoals het verbinden van een trading bot met de Bitpanda API.

FAQ

Vragen over Bitpanda referral code

Alle antwoorden op jouw vragen over de Bitpanda referral code

Met een Bitpanda affiliate code krijg je een welkomstbonus van €10. Maar Bitpanda heeft geen losse referral of verwijzingscode. Je kunt je alleen aanmelden via de link: https://www.bitpanda.com/?ref=900095624380046529

Om de Bitpanda referral bonus te innen, hoef je alleen maar een account aan te maken via de referral link. Je sign up bonus is dan automatisch gekoppeld aan je aanmelding. Na je eerste trade van minimaal $25 ontvang je de affiliate bonus.

Met het affiliate programma is lastig. Makkelijker is via het tell-a-friend program. Jij stuurt hiermee een link naar je vriend of vriendin en jullie beide ontvangen een commissie. Je vind de link in je account.

Je ontvangt eenmalig €10. Zowel de referrer als de referral ontvangt €10.

nl_NL
Scroll naar top