Affiliate code Bitvavo

Vind hier de affiliate code van de Bitvavo exchange om voor 10.000 euro gratis te handelen. Tijdelijk €20 extra welkomstbonus!

Referral code en sign up bonus

De Bitvavo welkomstbonus vind je hier

Link → https://bitvavo.com/invite?a=122F653537

Bitvavo Affiliate Code: 122F653537

Vul de code in bij het aanmelden bij Bitvavo in de app op je mobiel. Deze code is alleen geldig voor nieuwe gebruikers. Liever via je PC of laptop een account aanmaken? Gebruik dan de affiliate link.

Bitvavo affiliate code 20 euro

Bitvavo affiliate code invoeren

Hier leggen we uit hoe je de affiliate code van Bitvavo kunt invoeren bij het aanmelden. Dit doe je in de Bitvavo app. Als je via je browser een account aanmaakt dan hoef je de code nergens in te voeren. Deze kortingscode voucher is dan automatisch al gekoppeld als je op de referral link klikt.

Krijg €20 starttegoed en €10K gratis handelen in 6 stappen: 

  1. Download de Bitvavo app
  2. Open de app vul je voor- en achternaam in en klik op “doorgaan”
  3. Vervolgens kun je jouw e-mail adres invullen en staat hier ook een vakje met “affiliate code (optioneel)”
  4. Vul hier 122F653537 in en klik op “doorgaan”
  5. Om je registratie te voltooien, zul je een veilig wachtwoord moeten aanmaken en akkoord te gaan met de voorwaarden.
  6. Claim je bonus van €20 en handel €10.000 aan crypto gratis!

Over Bitvavo

Bitvavo is een Nederlandse crypto exchange waarop je in 200+ verschillende cryptocurrency kunt handelen. Omdat Bitvavo Nederlands is kun je ook gemakkelijk met iDeal betalen geld op je Bitvavo wallet plaatsen. Bitvavo heeft een overzichtelijke interface en maakt het kopen van bitcoin en andere cryptocurrency erg makkelijk voor de beginnende belegger. Ook het aanmelden bij Bitvavo is een gemakkelijk proces.

Nadat je €10.000 aan crypto gratis heb belegd met onze affiliate code betaal je vervolgens maximaal 0,25% commissie over de transacties die je daarna doet. Dit percentage is veel lager in vergelijking met de fee van Nederlandse concurrent Coinmerce. Dit maakt Bitvavo een goede keus als je op zoek bent naar een gebruiksvriendelijke Nederlandse crypto exchange. 

Tip: koppel direct de gratis Cryptohopper bot voor Bitvavo. Zo trade je geautomatiseerd en creëer je een passief inkomen.

FAQ

Vragen over affiliate code van Bitvavo

Alle antwoorden op jouw vragen 

De affiliate code is: 122F653537. Deze kun je invullen in de Bitvavo app. Meld jij je via je p.c. of laptop aan bij Bitvavo dan hoef je deze code nergens in te vullen maar automatisch zie je: “Welkomstbonus
Start met handelen en claim je bonus van € 20.” als je op de affiliate link hebt geklikt. Als je vervolgens een nieuw Bitvavo account aanmaakt krijg je met de affiliate code korting. Dit wordt ook wel een refer a friend, invite a friend of referral code genoemd.

Om de Bitvavo referral code te verzilveren hoef je alleen maar een account aan te maken via de link. Je verhandelt automatisch gratis je eerste €10.000 aan crypto zonder transactiekosten. Tijdelijk krijg je nu ook gratis €20 als welkomstbonus!

Jazeker, maar hiervoor moet je wel eerst een account aanmaken op Bitvavo. Na het uitnodigen van een vriend ontvang jij een deel van zijn transactie kosten.

Je ontvangt permanent 15% van de transactie kosten van de persoon die je aanmeldt. In de praktijk is dit gemiddeld rond de 10 cent per trade. Dit is niet erg veel, maar deze affiliate commissie blijf jij levenslang ontvangen zolang jouw referral friend trades maakt. 

nl_NL
Scroll naar boven