ByBit referral code

Vind hier de referral code van de ByBit exchange

Affiliate program en refer-a-friend bonus

Jouw ByBit referral bonus vind je hier

Uiteindelijk kan je nog hogere bonus halen via ByBit. Hiervoor moet je wel aan veel voorwaarden voldoen. Deze veranderen steeds, dus deze kun je het beste zelf bekijken via de ByBit website en om vervolgens naar “Latest Promotions” of  naar de Rewards Hub te gaan.

Bonussen van $30K zijn niet zo snel verdiend als dat het lijkt. Je moet hiervoor vaak eerst heel wat cryptocurrency traden. Check in de screenshot hieronder hoeveel dat precies is! 

Bybit bonus 2024

Wat is ByBit?

ByBit is een cryptocurrency exchange die is opgericht in 2018 in Singapore. Het platform is uitermate geschikte voor futures en marge trading. Er wordt namelijk tot 100x leverage aangeboden op BTC/USD en ETH/USD handelsparen. Daarnaast zijn de transactiekosten laag. Je betaalt namelijk 0,1% aan fee. Bovendien heeft ByBit een eigen app die vele functies bevat, maar toch ook gebruiksvriendelijk is voor de beginnende investeerder.

FAQ

Vragen over ByBit referral code

Alle antwoorden op jouw vragen over de ByBit referral code

De referral code is: 17130

Om de ByBit referral bonus te innen, hoef je alleen maar een account aan te maken via de referral link. Als het goed is staat de referral code gelijk ingevuld met “17130”. Is dit niet het geval? Vul deze code dan zelf in. Na je eerste trade ontvang je de bonus.

Met het affiliate programma is lastig. Je kunt beter het referral program gebruiken dan ontvangt zowel de referrer als de referral een commissie bij aanmelding.

Via het referral program ontvangt zowel de referrer als de referral eenmalig $20.

Via het affiliate program ontvangt alleen de referrer een commissie. Deze commissie is 25% van de transactie kosten die de referral maakt.

nl_NL
Scroll naar boven