CoinEx referral code

Pak hier de sign up bonus van de CoinEx exchange

Affiliate program en refer-a-friend bonus

Jouw CoinEx referral code vind je hier

Coinex referral code

Wat is CoinEx?

CoinEx is een crypto exchange uit Hong Kong, die steeds meer aan populariteit wint. Zo zijn de airdrop events en ‘accelerator programs’ op CoinEx bijvoorbeeld erg populair. Je neemt hier in feite deel aan een ICO, met bepaalde start up projecten waarvan CoinEx denkt dat deze veel potentie hebben.

CoinEx rekent een ‘flat fee model’ wat inhoudt dat het dezelfde vergoedingen rekent voor zowel ’takers’ als ‘makers’. De aangeboden vergoeding is 0,20%. Deze fee is in lijn met het wereldwijde gemiddelde van alle exchanges.

FAQ

Vragen over de Coinex referral code

Alle antwoorden op jouw vragen

De Coinex referral code is 8hcg6

Om de Coinex referral code te verzilveren en je 10,4% permanente korting te ontvangen, hoef je alleen maar een account aan te maken via de referral link. De referrer code ID staat dan automatisch ingevuld met de code 8hcg6. Is dit niet zo? Vul de verwijzingscode dan zelf in. De sign up bonus is automatisch aan je account gekoppeld. 

Ja, maar hiervoor moet je wel eerst een Coinex account hebben. Al heb je een account, klik dan op je account naam en vervolgens op “referral reward”. Hier kun je jouw unieke referrer code genereren en jouw referral percentage bepalen.

Wanneer gebruikers zich aanmelden met je referral link, ontvang je een percentage van hun handelskosten. Hoeveel dit is, bepaal je zelf en het hangt af van in welk VIP level je zit. De referral ratio’s vind je in de afbeelding hieronder. Om VIP level 1 te behalen moet je meer dan 1,000 CET bezitten. VIP level 2: meer dan 10,000 CET en zo gaat het door.

referral ratio coinex
nl_NL
Scroll naar top