CryptoTrader Tax Korting

Vind hier de kortingscode van de Crypto Trader Tax voor het Hobbyist, Day Trader, High Volume of Unlimited pakket

Promo coupon en Affiliate Program

Jouw CryptoTrader Tax discount code vind je hier

De Trader Tax tool is een gebruiksvriendelijke tool voor beleggers die zelf graag hun belasting willen regelen. Ook wordt de crypto belasting software veel gebruikt door accountants, fiscalisten en belastingadviseurs. 

Voordat je CryptoTrader Tax aanschaft is het fijn om te weten dat je dit met 10% korting kunt doen. De 10% korting krijg je automatisch als je via onderstaande button een account aanmaakt. Het is niet zo dat je op een speciale CryptoTrader Tax promo pagina komt en je hoeft ook geen extra code in te vullen.

CryptoTrader.Tax Promo coupon

Hoe werkt de CryptoTrader Tax referral code?

Iedereen die zich met deze referral link: http://cryptotrader.tax/?fpr=xaqn3 aanmeldt krijgt 10% extra discount bij aanschaf van een CryptoTrader Tax report.  Je hoeft geen referral code in te vullen, na de sign up periode wordt je automatisch een aanbod met extra korting gedaan. 

Je hoeft dus niet een coupon or referral code in te vullen om de CryptoTrader Tax korting te krijgen. De discount wordt automatisch toegepast nadat je een account aanmaakt op CryptoTrader Tax en een cryptocurrency tax software pakket aanschaft. De link is begin 2022 voor het laatst getest en is nog steeds geldig.

FAQ

Vragen over de CryptoTrader Tax Promo code

Alle antwoorden op jouw vragen over Cryptotrader.tax korting en promoties

De referral link: http://cryptotrader.tax/?fpr=xaqn3 verwijst je naar de homepage van CryptoTrader.tax waar je na aanmelding bij aanschaf van een betaald pakket een 10% extra discount krijgt op je CryptoTax Hobbyist, Day Trader, High Volume of Unlimited abonnement.

Jazeker, maar hiervoor moet je wel eerst een Crypto Tax account hebben. Al heb je een account, ga dan in je dashboard naar “Affiliate Program”. Hier kun je je aanmelden voor het affiliate programma.

Wanneer gebruikers zich aanmelden met jouw affiliate link, dan ontvang je een commissie van de order kosten die jou referrals aan CryptoTrader Tax moeten betalen. Dit percentage is 25%

nl_NL
Scroll naar top