FTX referral code

Vind hier de referral bonus van de FTX exchange

Affiliate program en refer-a-friend bonus

Jouw FTX sign up bonus vind je hier

Link: https://ftx.com/#a=21374003

Referral Code: 21374003

De FTX exchange was een van de grootste stijgers in marktaandeel in 2021. Ervaar nu in 2022 de voordelen en handel met 5% referral korting! Je krijgt nog meer korting door de eigen munt van FTX (FTT) te staken op het platform.

FTX referral code

Wat is FTX?

FTX is een cryptocurrency exchange gespecialiseerd in derivaten, maar je kunt op FTX ook gewoon de populaire crypto’s traden zoals op ieder andere exchange. Bovendien kun je er terecht voor als je wilt handelen in opties, levereged tokens en futures.
Sinds het ontstaan in 2018 is FTX erg gegroeid en streeft naar zowel gebruiksvriendelijkheid voor beginnende handelen als naar genoeg extra diensten en opties voor ervaren (day)traders.

FAQ

Vragen over de FTX referral code

Alle antwoorden op jouw vragen over de FTX referral bonus

De FTX referral code is 21374003. Dit wordt ook wel de FTX referentiecode genoemd.

Om de FTX referral code te verzilveren en je 5% permanente korting te ontvangen, hoef je alleen maar een account aan te maken via de referral link. De referral ID staat dan automatisch ingevuld met 21374003. Is dit niet zo? Vul de verwijzingscode dan zelf in. De sign up bonus is automatisch aan je account gekoppeld. 

Jazeker, maar hiervoor moet je wel eerst een FTX account hebben. Al heb je een account, klik dan op je account naam en vervolgens op referenties. Hier vind je jouw unieke referral URL.

Wanneer gebruikers zich aanmelden met je referentie link, ontvang je 25,00% affiliate commissie op hun handelskosten en zij ontvangen een 5,00% korting op al hun transacties. Dit bedrag kun je verhogen door een flink aantal FTT’s te staken.

nl_NL
Scroll naar boven