Gate.io referral ID

Vind hier de referral code van de Gate.io exchange

Affiliate program en refer-a-friend bonus

Jouw Gate.io referral code vind je hier

(!) December 2021 update (!)

Registreer nu voor Gate.io, en krijg de mogelijkheid om elke dag 10 USDT beloningen te winnen. Bovendien kun je de 10 miljoenste geregistreerde gebruiker worden van Gate.io en deze wordt beloond met een nog onbekende (geld) prijs!

Meld u nu aan met de speciale promo link:

https://www.gate.io/en/active_signup/signup/10m-users?ch=10musers&ref=3925157

Naast de promo’s krijg je met deze link ook gewoon je 30% korting op transacties!

Gate io promo december 2021

Link: https://www.gate.io/signup/3925157

Referral ID: 3925157

Wij hebben onze commissie ratio op 30% voor de referral en 10% voor ons gezet. Meer kunnen wij niet weggeven. Je krijg hiermee 30% korting op je transacties bij Gate.io. Dit is de maximale sign up bonus korting die je kunt krijgen voor Gate.io.

Let op, sommige websites kiezen ervoor om een code te delen met 40% korting. Dit betekent niet 40% korting voor jou maar 40% van jouw transactie kosten gaan naar hun en jij krijg 0% korting. Niemand heeft de mogelijkheid om 40% af te dragen aan een referral. 

Het ene uiterste is dus dat een referrer 40% zelf houdt en 0% aan de referral geeft. Het andere uiterste is dat de referrer 10% zelf houdt en 30% weggeeft. Gate.io geeft niet de mogelijkheid om 40% weg te geven aan referrals. Daarom geven wij 30% korting aan jou!

gate io referral id
Gate io 30% referral

Wat is Gate.io?

Gate.io is een van de oudste cryptocurrency exchanges ter wereld. In 2013 werd Gate.io opgericht om het gemakkelijk te maken voor investeerders om in cryptocurrency te beleggen. Het aanbod bestaat tegenwoordig ook uit EFT’s, opties, derivaten en een futures markt om crypto te verhandelen.

Kenmerken van Gate.io:

  • 0,2% transactiekosten met extra kortingen voor VIP leden
  • Meer dan 150+ cryptocurrency te verhandelen op het platform
  • Spot, EFT, Futures en derivaten producten
  • Stakings en lening mogelijkheden
  • Handige app

Hieronder vind je een video over hoe je een account aanmaakt bij Gate.io

FAQ

Vragen over Gate.io referral code

Alle antwoorden op jouw vragen over de Gate.io referral code

De Gate.io referral code is 3925157. Deze kun je invullen bij het aanmaken van een nieuw Gate.io account

Om de Gate.io referral code te verzilveren hoef je alleen maar een account aan te maken via de referral link. De referral ID staat dan automatisch ingevuld met 3925157. Is dit niet zo? Vul de verwijzingscode dan zelf in. De sign up bonus is automatisch aan je account gekoppeld. Zo krijg je 10% van de transactiekosten van onze trades. 

Jazeker, maar hiervoor moet je wel eerst een Gate.io account hebben. Al heb je een account, klik dan op “My referrals” onder account settings.

Hier staat jou code en de commissie die je kunt verdienen. Hier bepaal je wat jouw “vriend” of referral ontvangt en wat jij zelf ontvangt.

Je kunt 40% commissie ontvangen op de transacties van je referral. Deze 40% mag je verdelen over jezelf en de referral. Wij hebben gebruik gemaakt van een 30%, 10% structuur

nl_NL
Scroll naar boven