Invitation code Huobi

Vind hier de invite code van de Huobi exchange en verdien tot $170 aan bonussen

Referral, Affiliate program en refer-a-friend bonus

Jouw Huobi invite code vind je hier

Hieronder vind je precies hoe jij de $170 eigen kan maken. Het handelen met $1000 doe je al gauw, voor de laatste $80 moet je in totaal wel 10K handelen. Gaat jou dat lukken? 

Huobi invitation welkomstbonus

Over Huobi

Huobi is een relatief oude crypto exchange. Het platform bestaat namelijk al sinds 2013. Sindsdien heeft het een goede reputatie opgebouwd. 

Nu in 2022 biedt het Huobi platform de mogelijkheid om meer dan 300 verschillende cryptocurrency te verhandelen. Dit is meer dan de gemiddelde crypto beurs.

De fees vallen ook erg mee bij de Huobi exchange. De Maker of Taker fee zullen namelijk nooit meer zijn dan 0,2%. Je kunt de transactiekosten ook nog eens aanzienlijk verlagen. Hoe je dit precies doet, wordt aan je getoond na het aanmaken van een account bij Huobi.

FAQ

Vragen over de Huobi code en bonussen

Alle antwoorden op jouw vragen over de Huobi sign up bonussen

De Huobi invitation code is: cz372223

Om de Huobi code te verzilveren dien je een nieuw account aan te maken via onze referral link. Na registreren kom jij in een sign up bonus pagina terecht. Deze zal er zo uit zien als de afbeelding hierboven aan deze pagina. Je hebt 2 weken de tijd om de taken te volbrengen. Vervolgens wordt de bonus uitgekeerd in transactie tegoed, zo zorg je dat je voor lange tijd geen transactiekosten meer hoeft te betalen. 

Ja, iedereen kan meedoen. Maar je moet natuurlijk wel eerst zelf een account hebben. Jouw persoonlijke referral code vind je bij “invite friends”.

Wanneer gebruikers zich aanmelden met je referral link, ontvang je 30% van hun handelskosten, 24 maanden lang.

nl_NL
Scroll naar top