Maiar referral code

Pak hier de sign up bonus voor de Maiar Wallet

Affiliate program en refer-a-friend bonus

Jouw Maiar referral reward code vind je hier

Referral Link: https://get.maiar.com/referral/99sxdbqptk
Referral Code: 99sxdbqptk

Download de Maiar Wallet app en krijg $10 aan eGold nadat je je eerste transactie van $200 of meer hebt gemaakt. 

Wat is Maiar?

Het betalen met of het verzenden van crypto kan nog weleens al onveilig worden gezien. Maiar heeft hier een oplossing voor, je kunt met de Maiar app namelijk met jouw mobiele telefoonnummer een crypto wallet aanmaken en vanuit hieruit crypto versturen naar de personen in je contactenlijst via hun mobiele nummer. Bovendien kun je op Maiar cryptocurrency kopen ben je volledig onafhankelijk en kun je gebruik maken van staking mogelijkheden om extra te verdienen op je cryptocurrency.Maiar draagt hierdoor bij aan de toekomst van ons betalingssysteem.

Download de Maiar app en ontdek zelf de potentie van deze digitale wallet

Maiar referral
FAQ

Vragen over de Maiar referral code

Alle antwoorden op jouw vragen

De Liquid referral code is 99sxdbqptk

Om de Maiar referral code te verzilveren en 10 dollar aan eGold te verdienen, hoef je alleen maar een account aan te maken via de referral link. De referral code is dan automatisch toegepast.  Zo niet? Vul dan zelf de code “99sxdbqptk” in. De welkomstbonus is automatisch aan je account gekoppeld. 

Ja, iedereen met een Maiar account kan vrienden uitnodigen.

Wanneer gebruikers zich aanmelden met je referral link, ontvang je 50% van hun transactiekosten op alle cryptocurrency. Bovendien ontvang je 100% van de commissie als ze eGold aanschaffen.

nl_NL
Scroll naar boven