OKX referral code

Vind hier de kortingscode van de OKX crypto exchange

Affiliate program en refer-a-friend bonus

Jouw OKX sign up bonus vind je hier

Link: https://www.okx.com/join/8786620

Referral Code: 8786620

OKX is een groeiende crypto exchange en is vooral uniek omdat deze exchange kan worden verbonden met dexchanges. Dit zijn decentrale exchanges en dit maakt het weer mogelijk om je crypto decentraal te plaatsen en rewards te verdienen. Probeer het zelf maar eens uit!

OKX referral code

Wat is OKX?

OKX is een alles in één cryptocurrency platform met honderden handelsparen, miljoenen gebruikers in meer dan 200 landen en vele beleggingsmogelijkheden.

Aan elk soort belegger is gedacht. Zo gebruiken ervaren beleggers OKX voor future trading, marge trading en DeFi. DeFi staat voor decentralized Finance en zorgt ervoor dat jij gemakkelijk jouw decentralized wallet zoals MetaMask, UniSwap, Aave of SushiSwap wallet kunt koppelen met je OKX wallet.

Voor de beginnende crypto beleggers is het platform erg gemakkelijk om de gebruikelijke crypto munten te kopen. Zo koop je bijvoorbeeld Solana, Bitcoin, Ethereum, USDT of Doge coin gemakkelijk met iDEAL! Check de screenshot hieronder.

OKX referral code 20% discount 2024
FAQ

Vragen over de OKX referral code

Alle antwoorden op jouw vragen over de OKX code en bonus

De OKX referral code is 8786620. Dit wordt ook wel de OKX invitation code of referral code genoemd.

De OKX promo code is gemakkelijk te verzilveren. Ga naar OKX.com en vul hier je gegevens in. Vervolgens maak je automatisch kans op mystery boxes ter waarde van 10K!

Jazeker, na het aanmaken van een OKX account klik je in je dashboard op More –> Referrals en hier vind je jouw unieke referral code.

nl_NL
Scroll naar boven