Paxful referral code

Vind hier alle info over de referral code van Paxful en verdien tot 50% commissie

Affiliate program en invite-a-friend bonus

50% commissie verdienen met het Paxful affiliate program

Referral Link: Paxful.com

Referral Code: 2xdVPaDxRkr

Paxful heeft geen welkomstbonus voor nieuwe leden. Alleen bestaande Paxful accounts verdienen tot 50% commissie op de transactie kosten van nieuwe Paxful leden die ze aantrekken. Als jij op de referral link klikt dan zie je bovenaan dat je via de UniqueCaracal54 dat zijn wij.

Paxful referral code
FAQ

Vragen over de Paxful referral code?

Alle antwoorden op jouw vragen over het Paxful referral program

De Paxful referral code is een affiliate code waarvan huidige gebruikers, 50% van de commissie ontvangen bij het aantrekken van nieuwe Paxful gebruikers. Het nieuwe lid ontvangt geen bonus alleen de referrer ontvangt dit. 

Ja, maar je moet wel een Paxful account aanmaken. Al heb je een account, klik dan op “Invite a Friend” in het Paxful dashboard. Vervolgens kun je de referral link delen met je vrienden. Hoe meer vrienden jij uitnodigt hoe hoger jij in het pier netwerk komt en hoe meer je zult verdienen.

Je ontvangt tot 50 % commissie op de transacties van je referral. Ook kun je tot 10% ontvangen op je subreferrals. Breng 7 nieuwe leden aan om een “Peer” te worden. Breng er 20 aan om “Ambassador”, en wordt “Associate” door meer dan 100+ mensen op Paxful te krijgen. Succes!

nl_NL
Scroll naar top