Pi Network uitnodigingscode

Vind hier de invitation code van het Pi Network van minepi.com.

Kom in ons verdienteam en wordt één van onze nieuw pioniers

Jouw uitnodigingscode vind je hier

Uitnodigingslink: https://minepi.com/CryptoGi

Referral gebruikersnaam: CryptoGi

Vind jij het Pi Network interessant? Bekijk dan ook eens het nieuwere Bee Network mining project. Of het nog nieuwere Eagle Network.

Pi is een nieuwe digitale valuta ontwikkeld door Stanford PhDs, met meer dan 18 miljoen leden wereldwijd. Door te minen via de app krijg je gratis Pi. Kom in ons mine team en wordt een van onze nieuw pioniers. Is Pi Network “the next best thing”, je kun beter maar alvast beginnen voordat de mining rates halveren. Gebruik CryptoGi om te starten. En log elke 24 uur in om te blijven verdienen aan Pi.

UPDATE 2022: Het mainnet is bijna live. Mine Pi en verifieer jezelf KYC om je Pi te claimen!

Pi Network code
FAQ

Vragen over Pi Network en de uitnodigingscode

Alle antwoorden op jouw vragen

Het Pi netwerk groeit, maar de waarde van de Pi munt nog niet. Dit wordt pas midden 2022 duidelijk als ze actief gaan worden op de blockchain. Er komen nu elke week ongeveer 500.000 mensen bij. Je kunt je voorstellen dat zo’n grote groep gebruikers ook interesse van investeerders met zich mee brengt. Het is nu dus nog niet mogelijk om een waarde te hangen aan Pi. 

De Pi Network uitnodigingscode is: CryptoGi

Om te beginnen met het minen van Pi in de app, heb je een uitnodigingscode nodig. Dit is omdat Pi een netwerk is van miners en je in een verdienteam komt. Het heeft ook wat weg van een social network door de chat mogelijkheden.

Als ambassador verdien je 25% bonus van de teamleden die je aan hebt gebracht bovenop je basis inkomen

nl_NL
Scroll naar top